Cabinetul Umanitas Med Center este locul unde se imbina medicina clasica traditionala cu medicina alternativa. Medicii acestui cabinet au cunostinte suplimentare de medicina alternativa, fapt pentru care pot sa vina cu un diagnostic mult mai complet si mai complex in folosul pacientului.

 

Cabinetul se axeaza pe depistarea precoce a maladiilor, deci pe o adevarata profilaxie a bolilor, pe educatie sanitara, educatia alimentatiei, pacientul primind sfaturi despre un mod de viata cat mai sanatos, ca urmare si rezultatele tratamentelor sunt cele asteptate. Pacientul castiga pe langa medicatia alopata, o medicatie naturista si homeopatica.
In depistarea precoce a bolilor se foloseste aparatura de ultima generatie, putin cunoscuta in tara noastra. Aceasta aparatura nu este radianta si nu este nociva pentru pacient.

 

Aparatura cabinetului are aprobarea Ministerului Sanatatii iar medicii sunt pregatiti corespunzator pentru folosirea si interpretarea corecta a rezultatelor. Cu aceste aparate: BIOREZONANTA COMPIUTERIZATA; TERMOGRAF; ELECTRO-NEURO-STIMULATOR (DiaDENS-PC); ECOGRAF; ELECTROCARDIOGRAF cu interpretare; ANALIZOR DE BIOCHIMIE USCATA; BIOPTRON; BODY ENERGISER; ELECTROACUPUNCTOR, medicii de la Umanitas Med Center pot obtine un diagnostic cat mai complet si corect, ca urmare si tratamentele pot avea rezultate spectaculoase.

 

Prin terapiile naturiste, alaturi de terapiile traditionale ajutam atat reechilibrarea energetica a organismului cat si asanarea bolii.